Skip to content

A DPD kiállításon mutatta be a legújabb logisztikai megoldásait

2024.05.08.

A DPD standjával idén már két kiállításon is láthattátok: február végén a E-commerce Expóra települtünk ki, márciusban pedig a SIRHA Budapesten, a Hungexpón találkozhattatok a DPD standjával. 

A kiállítások és expók látványos bemutatkozási lehetőséget kínálnak a vállalatoknak a piaci jelenlét erősítésére és az üzleti kapcsolatok kiépítésére. Nemrégiben a DPD is részt vett két meghatározó rendezvényen: az E-commerce Expón, mely az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye, illetve a SIRHA Budapesten, mely Kelet-Közép Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása volt.

E-commerce Expo 

Az e-kereskedelem rohamos növekedése folyamatosan új kihívások elé állítja a kiscsomagszállító vállalkozásokat, így a DPD-t is. Az online webshopok, és így az online vásárlások száma folyamatosan emelkedik, így ehhez a DPD-nek is igazodnia kell. A Lurdy Házban tartott E-commerce Expón részt venni kiváló lehetőség bármelyik csomagszállító cég számára, mert ahogy a korábbi években is, idén is sok hasznos előadást és kerekasztal-beszélgetést tartottak az e-kereskedelem aktuális kérdéseiről. 

2024-ben több mint 70 szakértő és sikeres vállalkozó osztotta meg a tapasztalatait, valamint adott megszívlelendő tanácsokat a résztvevőknek. Megismerhettük az új iparági trendeket és technológiákat, szó volt a jogszabályi változásoktól kezdve az arculat fontosságán át az mesterséges intelligencia használatáig minden olyan témáról, ami fontos lehet az e-kereskedelemben tevékenykedő szereplőknek. A szakmai előadások mellett számtalan inspiráló történetet is hallottunk, illetve lehetőségünk is volt a potenciális partnerekkel és a döntéshozókkal egyeztetni, valamint új üzleti kapcsolatokat építeni. 

Az E-commerce Expo emelett ideális bemutatkozási lehetőség is, a DPD standon olyan munkatársaink várták az érdeklődőket, akik a szállítási megoldásainkat és a szolgáltatásaink sokszínűségét ismertették a résztvevők részére. Így a rendezvényen való jelenlét révén a DPD nem csupán a már meglévő ügyfelekkel mélyítette tovább a kapcsolatát, hanem olyan új potenciális partnerekkel is találkozhatott, akik érdeklődnek a DPD hatékony szállítási megoldásai iránt. 

SIRHA Budapest

A SIRHA (Salon International de la Restauration, de l’Hôtellerie et de l’Alimentation) Budapest Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari és HoReCa eseménye, amin idén három nap alatt több mint 20 ezer szakmai látogató fordult meg. A Hungexpón tartott háromnapos rendezvény gasztronómia, az élelmiszer-, pék- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar képviselői több mint 30 ezer négyzetméteren mutatták be termékeiket, fejlesztéseiket, szolgáltatásaikat. Idén a DPD is a kiállítók között volt, ugyanis ezen a rendezvényen mutattuk be a Wine Logistics szolgáltatásunkat. 

A DPD Wine Logistics szolgáltatása egy speciálisan kialakított, professzionális megoldás borok, szeszes italok, gyümölcslevek és más palackozott italok szállításához, így ez az esemény kiváló lehetőséget nyújtott számunkra arra, hogy bemutassuk ezt a rég várt szolgáltatásunkat a jelen lévő étteremláncoknak, borászatoknak, szállodáknak és a vendéglátóipar más szereplőinek. A rendezvényen való részvétel lehetővé tette számunkra, hogy közvetlen kapcsolatba lépjünk az iparág vezetőivel, és a potenciális partnereinknek bemutassuk a Wine Logistics működését, illetve a kifejezetten erre a célra kifejlesztett környezetbarát csomagolást. Megosztottuk velük az új megoldás előnyeit, illetve azt is, hogy mik azok az okok, ami miatt érdemes a DPD új szolgáltatását választani a palackozott italok számára

Ez a rendezvény tovább erősítette elkötelezettségünket az innovatív és személyre szabott logisztikai megoldások iránt, és biztosította, hogy a DPD ezen túl a boripar számára is megbízható partnerré váljon.