Skip to content

Bemutatkozik az #azénkedvencfutárom oldal

2022.04.23.

Amikor csomagot vársz, biztosan arra gondolsz leginkább, hogy a megrendelt vagy ajándékba kapott áru milyen lesz, hogy fog működni, hová kerülhet. Természetesnek veszed, hogy egy futárszolgáltatás (hivatalosan: kiscsomagszállító) feladata mindössze annyi, hogy a küldeményt eljuttassa az egyik pontból a másikba. Nem törődsz vele, mi történik a webshop és a saját ajtód között, hisz te a csomagot várod. 

Ami a megrendelés és a kézbesítés között zajlik, összetett folyamat. Sokan dolgoznak azért, hogy a csomagok idejében, sértetlenül célba érjenek. Közülük te a futárral találkozol, ő testesíti meg az egész csomagszállítást.

A futárok nem robotok, hanem emberek, és mint ilyenek, sokfélék. Ők ismerik a legjobban a csomagokkal kapcsolatos kérdéseket, esetleges problémákat. Munkájuk során a legkülönbözőbb esetekkel, megoldandó problémákkal találkoznak.

Ezt a platformot azért hoztuk létre, hogy kicsit jobban megismerhesd a DPD futárait és persze rajtuk keresztül a szolgáltatásainkat.

Ennek az oldalnak 3 főszereplője van:

  • Az 50 éves Dani már 8 éve dolgozik a DPD-nél. Nyugodt, ember, aki igyekszik mindig megoldást találni a dolgokra, másoknak is szívesen segít.
  • Petra 39 éves, másfél éve futár. Komoly kíhívás számára, hogy megállja a helyét ebben az alapvetően férfias szakmában. Eddig ez jól sikerült.
  • A 44 éves Dopi már sok mindennel próbálkozott. A DPD-hez a vezetés szeretete hozta, de mára az emberekkel való kapcsolat a legfontosabb számára.   

 Dani, Petra, és Dopi tanácsot ad, történetet mesél és közben talán közelebb is kerül Hozzád, hogy egyszer, majd elmondhasd: “ő az én kedvenc futárom!”